Er du forælder til et helt lille barn? Så er der utrolig meget udstyr, tilbehør og tøj, du sikkert allerede har anskaffet dig. Der er dog særligt en ting, du bør overveje, om ikke du selv skal lave – den ting er en suttesnor. 

Hvorfor lave en suttesnor selv? 

For at tage det fra en start, så er en suttesnor utrolig praktisk i og med at snoren kan holde barnets sut, samtidig med at den kan kobles til barnets tøj. På den måde er der hele tiden styr på, hvor den er, når dit barn har brug for den. 

Du kan selvfølgelig købe suttesnore i nærmest alle børnebutikker, men du kan også selv lave en. 

Du kan finde gode guides online

Det behøver ikke være en uoverskuelig opgave at kaste sig over en suttesnor. Der findes nemlig mange gode vejledninger og guides online, som viser dig, hvordan du selv kommer i mål med en suttesnor. Det gælder selvfølgelig også ift. de ting, der skal købes ind til snoren. Og hvis ikke du har lyst til at begive dig ud i diverse hobbybutikker, så kan du også købe materialerne til suttesnoren online, så det bliver så nemt som muligt at komme i gang. 

Du kan gøre barnets suttesnor mere personlig 

Når du selv kaster dig ud i at lave en suttesnor, så har du alle muligheder for at gøre den så personlig som muligt. Du kan derfor både få skrevet dit barns navn og vælge farver, som passer til det tøj m.m., du allerede har købt. 

Du får lov til at være kreativ 

Noget der også taler for at lave en suttesnor er, at du får et afbræk, hvor du kan være ekstra kreativ. Hvis du derfor holder ekstra meget af at sidde med kreative projekter, så kan en suttesnor være det rette at kaste sig over.