advertorial

Skal du til housewarming hos nogle, der for nylig har købt et hus med en have, er du måske interesseret i at finde ud af, hvad du så kan give dem i gave. For det vil jo være rart at kunne give dem noget, som de kan bruge ude i deres nye have. 

Der kan bålfade for eksempel være en god ide. Et bålfad er med til at skabe et samlingspunkt i haven, hvor det er muligt at sidde sammen med venner og familie. Der kan de nye haveejere for  eksempel tilberede deres mad. Det giver en helt anden oplevelse at tilberede den på den måde frem for at tilberede den på en grill eller i et helt almindeligt køkken. 

Et godt sted for dig at finde et bålfad, som du kan have med til housewarmingen, er på bio-pejs.dk. Det er en webshop, hvor de har flere forskellige former for pejse og dermed også bålfade. Dem skal du dog bruge udenfor og ikke indenfor, som du gør med biopejsene. 

image

Find et bålfad, der passer til huset

Når du skal vælge et bålfad, er det en god ide, at du vælger et, der passer til parrets stil. Dermed vil de selvfølgelig blive langt gladere for det, og det vil komme til at passe langt bedre ind i deres have. Heldigvis har de flere forskellige former for bålfade hos bio-pejs.dk. Dermed kan du nemt finde et, der passer til vedkommendes stil. 

Det kan for eksempel være, at de er meget til et minimalistisk udseende og stramme linjer, så kan det være, at de er mere til et firkantet bålfad end et rundt. Det runde bålfad kan måske omvendt passe bedre ind på naturgrunden hos dem, der gerne vil have et mere naturligt udseende. Også farven kan du tænke over. De fleste bålfade er sorte, men du kan for eksempel også finde nogle, der er hvide eller blå.