Leder du efter et bådeværft i det sydlige Danmark? Så kan du roligt tage turen til Als, og til MJ Værft Augustenborg.

Hvem er MJ Værft Augustenborg?

MJ Værft Augustenborg er et bådeværft på Als – nærmere betegnet i Augustenborg. MJ Værft Augustenborg har med sin smukke beliggenhed ved afslutningen af Als Fjord en naturligt beskyttet havn, som danner rammen om værftets bådpladser til udlejning.

De lækre bådpladser er blandt de bedste i Danmark. Her har du som lejer adgang til faciliteter så som baderum og toilet – også handikap venligt – samt vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. Hver redplads har separat udtag til el og vand, og så er det muligt at lave en langtids kontrakt med MJ Værft Augustenborg, hvis du ønsker at være fastliggende med din båd.

Har du brug for at få båden opbevaret på land, kan MJ Værft Augustenborg også hjælpe med dette. MJ Værft Augustenborg kan tilbyde at opbevare din båd i aflåst hal, hvis du skal på ferie eller weekend tur og skal være væk fra båden så længe.

Bådværkstedet hos MJ Værft Augustenborg

Ud over opbevaring af både og luksus bådpladser på Als, kan MJ Værft Augustenborg tilbyde alskens former for reparation og vedligeholdelse af båd i eget værksted. De dygtige medarbejdere hos MJ Værft Augustenborg har over tredive års erfaring med båd arbejde, her under lakering og polering, bundmaling og reparation eller udskiftning af trædæk.

Du kan også få monteret og installeret diverse ekstra udstyr på din båd hos MJ Værft Augustenborg, for eksempel bådvarme, køle anlæg, bovpropeller eller ankerspil.

Butikken hos MJ Værft Augustenborg

I forbindelse med værksted og bådpladser finder du Sailor Shop, som er ejet og drejet af MJ Værft Augustenborg. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge i forbindelse med pleje af din båd samt diverse tekniske dele og motor reservedele til Volvo, Yanmar, Lombardini, og Perkins indenbordsmotorer, samt Suzuki påhængsmotorer.

Du kan læse mere på mj-vaerft.dk