Elsker du fornemmelsen af et lækkert nybehandlet trægulv under fødderne – og er du i særdeleshed fan af de lyse, sæbe behandlede gulve? Så er du ikke alene.

Sæbe behandling er danskernes foretrukne form for overflade behandling af trægulve. Det helt særlige skær, som opstår når et trægulv behandles med fed, hvid pigmenteret sæbe, er nærmest magisk og kan lyse hele stuer og værelser op. Og den silkematte overflade er ikke alene en fryd for øjet – den er også en fornøjelse at betræde.

Pas godt på dit sæbe behandlede trægulv

Et sæbe behandlet trægulv er dog ikke lutter fryd og gammen. Der er meget arbejde i at vedligeholde et trægulv som er behandlet med sæbe.

Du skal mindst én gang om ugen sørge for at vaske dit trægulv grundigt med sæbe spåner, som kan gå ind og forstærke den beskyttende hinde af sæbe som gulvet fik ved sin seneste behandling. Forsømmer du denne rutine vil hinden hurtigt slides bort, og vil ikke kunne genskabes lige meget hvor hyppigt og grundigt du end vasker gulvet. Træværket vil dermed blive modtageligt over for spildte væsker, nedtrådt støv, og solens skarpe lys.

Du vil hurtigt kunne se og mærke forfaldet i trægulvet, som vil blive tørt og mat i overfladen. Til alt held vil du nemt og forholdsvis billigt kunne genskabe den smukke overflade. Alt hvad der kræves er en grundig gulvafslibning og en ny behandling med sæbe. Og til det formål kan du med stor fordel alliere dig med en dygtig og erfaren gulvmand.

Hvor finder jeg en gulvmand eller et gulvfirma i nærheden af mig?

Uanset hvor på Sjælland du er bosat kan du med fordel benytte DBF Gulvservice. DBF Gulvservice stiller gerne med en faglært gulvmand som kan hjælpe dig med at få dit smukke gulv igen. Book din gulvmand på https://gulvafslibning-priser.dk/gulvmand/ 

Join the Conversation

21 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *