Hænger dit liv fast i den samme rille, og føler du, at du burde kunne drive det lidt videre? Så vil du sikkert have glæde af coaching.

Hvad er coaching?

Coaching er, populært sagt, en form for samtale baseret terapi som giver dig mulighed for at styrke din selvudvikling. Mange mennesker benytter sig af coaching hos en psykoterapeut når de har brug for at komme videre i deres liv eller udvikle deres potentiale.

Coaching kan være et nyttigt afsæt når det handler om styrkelse af selvværdet og realisering af evner og talenter. En dygtig coach fungerer både som terapeut og sparring partner når du ønsker hjælp til at overkomme de hæmninger som forhindrer dig i at nå dine mål.

Du kan med hjælp fra din coach opsætte målsætninger og få den rette hjælp til at nå dem. Din coach vil hjælpe dig til at finde motivationen og energien inde i dig selv. Og du vil lære hvordan du giver dig selv det rette incitament til selv at fortsætte de gode takter, således at du på egen hånd kan vedblive med at udvikle dig selv når forløbet er til ende.

Hvor kan jeg gå til coach i København?

Synes du at ideen med coaching lyder besnærende kan du med fordel opsøge en dygtig psykoterapeut med speciale inden for terapeutisk coaching. Er du bosat i København kan du for eksempel vælge Lihn Life Coaching ved Heidi Lykke Lihn.

Hos Heidi Lykke Lihn er du garanteret kompetent coaching og sparring omkring alt fra arbejdsliv til privatliv, kreativitet eller realisering af uforløst potentiale. Heidi Lykke Lihn arbejder med intuitivt og empatisk med sine klienter og vil gennem hele dit coaching forløb give dig den største opmærksomhed.

Du kan læse mere om Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching, og booke tid til din første coaching session, på https://www.lihncoaching.dk/terapi-coaching