stressbehandling århus

Her finder du effektiv stressbehandling i hjertet af Århus

Her finder du effektiv stressbehandling i hjertet af Århus

advertorial

Stress er noget vi alle oplever på den ene eller anden måde. Stress er først usundt for kroppen, hvis det er noget som påvirker din gejst og livskvalitet. Det kan være svært at skelne mellem almindelig stress og usund stress. Det er derfor vigtigt at reagerer på det og lytte til din krop, hvis du er stresset.

Faktisk viser de seneste undersøgelser at hver 3. person i Danmark er ramt af alvorlig stress. Det vil sige stress i det omfang at kroppen siger fra, og du derfor ikke er i stand til at varetaget dit studie eller arbejde. Stress er derfor noget som kommer tættere og tættere på os alle. Derfor er det vigtigt at stoppe op for at gøre noget godt for vores krop og sjæl.

stressbehandling århus

Har du symptomer på stress?

Er du i tvivl om du er stresset, eller er du begyndt at være i tvivl om, det du oplever er sundt. Stress kommer i mange forskellige former og reaktioner fra person til person. Der er derfor ikke et entydigt svar på, hvad der indikerer at du er stresset.

Stress kan f.eks. være, hvis du har svært ved at sove om natten. Det kan være en ringe appetit, eller at du pludseligt får svedeture, når du føler dig ekstra presset. Stress kan også være tankemylder eller gøre dig svimmel i tide og utide.

Uanset hvad du oplever af symptomer på stress, er det vigtigt at reagere på det. Jo tidligere du opsøger professionel behandling desto hurtigere kan du blive behandlet. Det er naturligvis let at sige, da det for mange allerede kan være en barriere eller en udfordring at spørge om hjælp. 

Hvordan behandler du stress?

Ønsker du en effektiv stressbehandling, skal du vælge kropsterapi. Her kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til lisbethdegn.dk, hvis du ønsker den bedste stressbehandling i århus.