Der er flere måder hvorpå man kan udføre et ansigtsløft. Du forbinder måske ordet ansigtsløft med kirurgi, men faktisk er det muligt at udføre et ansigtsløft uden at skulle hverken skære eller bedøve. Du kan nemlig komme rigtig langt med fillers og Botox injektioner når det handler om at løfte ansigts trækkene.

Ansigtsløft med fillers er en uhyre populær metode til at skabe friske ungdommelige træk i et måske lidt træt og hængende ansigt. Fillers kan skabe fylde i områder som med tiden har mistet volumen og spændstighed, for eksempel kindben, tindinger og læber.

Med fillers er det desuden muligt at udjævne de nasio labiale furer, som er de furer som løber mellem næsefløj og mundvig. Bliver disse for dybe og lodrette kan det påvirke ansigtets udtryk således at dette bliver træt og ældet at se på.

En vigende hage eller en slap kæbelinje kan også få nyt liv med fillers, som kan gøre såvel kæbe som hage mere skarp og markeret. Og med Botox kan du opnå opad vendte mundvige samt en reduktion af bekymrings rynken mellem dine øjenbryn.

Alle disse små faktorer medvirker til et friskere, gladere og mere ungdommeligt udtryk. Når du benytter dig af muligheden for ansigtsløft med fillers vil du helt kunne undgå såvel bedøvelse som efterfølgende smerter og ubehag. Og så er der stort set ingen restitutionstid, plus at du vil kunne se resultater af din behandling med det samme.

Hvor kan jeg få udført ansigtsløft med fillers?

Hvis du ønsker at få udført et ansigtsløft med fillers med fillers bør du vælge en dygtig og erfaren fagperson til at udføre proceduren. På den måde er du sikker på et smukt, harmonisk og holdbart resultat. Du kan få en ansigtsløft behandling med eller uden kirurgi hos AGATA Privathospital – læs mere på hospitalets hjemmeside agata-privathospital.dk