Når familiens gamle bil er ved at falde af på den, er det en god idé at sørge for at få dens afløser i garage, før den står endeligt af. Især hvis familien er bosat i et område, hvor den offentlige transport er mangelfuld eller ikke eksisterende.

I så fald er en velfungerende bil nemlig en absolut nødvendighed. Familien er afhængig af bilen i forbindelse med daglig transport til at fra skole, daginstitution, arbejde og diverse fritidsaktiviteter. Og så går det ikke at stå uden køretøj fra den ene dag til den anden.

Køb en lettere brugt bil i stedet for en helt ny – det betaler sig

Står du således for at skulle finde en ny bil til familien er der visse ting du bør være opmærksom på. Først og fremmest er det absolut ikke nogen billig fornøjelse at anskaffe en ny bil. I Danmark er fabriksnye biler belagt med meget høje afgifter hvilket sender nyprisen på himmelflugt.

Derfor er det temmelig urealistisk at forestille sig at det for den almindelige danske lønmodtager skulle kunne lade sig gøre at finansiere købet af en ny bil uden at gældsætte sig. Og da en fabriksny bil af samme grund har tabt det meste af sin nyværdi i løbet af sine første tre til fem leveår kan det kun i de færreste tilfælde svare sig at købe en funklende ny bil, selv om det kan være svært fristende.

Hvor finder jeg de bedste brugte biler til salg?

Du kan med fordel opsøge en autoriseret forhandler af brugte biler hvis din families næste bil skal være en brugt én af slagsen. Så er du nemlig sikker på at prisen på bilen står mål med dens kvalitet, og at bilen er i fin og køreklar stand. Du kan finde et stort udvalg af brugte biler til salg på Biltorvet.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *