døre

Køb en hoveddør med 10 års garanti her

Køb en hoveddør med 10 års garanti her

advertorial

Hoveddøren er noget af det vigtigste element på ens bolig. Det er noget du bruger hver dag. Det er også noget af det første du møder, når du skal låse dig ind i din bolig. Det er oftest også altid ved hoveddøren at du tager imod dine gæster, hvorfor det også er noget gæsterne ser og bemærker. 

Nu har du muligheden for at installere drømmedøren til din bolig, så du får en kompromisløs bolig, hvor der er kræset om det helt ned i mindste detalje. Der findes et hav af forskellige hoveddøre og facadedøre, som du kan vælge iblandt på markedet. Du finder derfor med sikkerhed det, som du går og drømmer om. 

Dog er der en række elementer du skal være opmærksom på eller overveje, inden du går ud og køber en ny hoveddør. Det kommer vi nærmere ind på her.

døre

3 ting som du bør overveje, inden du køber en hoveddør

Når du skal købe en hoveddør eller facadedør, så er det vigtigt at sikre dig at målene er korrekte. Det kan ellers blive en dårlig løsning, som hverken passer korrekt ind eller fungerer optimalt. Hvis du er i tvivl om målene, kan du som udgangspunkt bede virksomheden som sælger og montere døren om at måle op forinden. Hvis det ikke er standardmål, kan du med fordel få fremstillet en hoveddør efter de mål som passer til dit hjem. Det kan du blandt andet gøre ved at bestille din hoveddør hos klarvinduer.no

Det næste du skal tage stilling til er materialet. Her kan du typisk vælge mellem træ eller alu. Der er også mulighed for at kombinere disse to materialer. 

Som det tredje og sidste skal du se efter, hvor du finder den bedste kvalitet, og hvad du kan få af garanti. 

Få 10 års garanti på alle døre 

Når du køber døre hos klarvinduer.no får du altid 10 års garanti på grund af deres høje kvalitet.