alkoholbehandling

Læg flasken på hylden for altid med en alkoholbehandling

Læg flasken på hylden for altid med en alkoholbehandling

advertorial

Er du alkoholiker, og er du besluttet på at dette ikke skal vare ved? Så bør du snarest muligt gå i alkohol behandling.

Hvorfor skal jeg gå i alkohol behandling?

Måske tænker du at det virker som overkill med en alkohol behandling af flere ugers varighed. Du har muligvis en idé om at du når so helst kan lægge flasken på hylden og blive ædru i løbet af nul komma fem, hvis det altså passer dig. Men dette er så langt fra sandheden som noget kan være.

Hvis du har været misbruger af alkohol i årevis vil du på nuværende tidspunkt være så afhængig at du faktisk ikke kan fungere uden. Forsøger du at kvitte flasken cold turkey vil der ikke gå meget mere end et døgn førend du mærker de første tegn på alkohol abstinenser. Almindelige tømmermænd blegner til sammenligning. Og abstinenser kan vare i dagevis, måske endda helt op til en uge.

alkoholbehandling

Det er de færreste alkoholikere som ikke samler flasken op igen allerede kort tid efter at abstinenserne er sat ind. Der vil altså være overhængende fare for at du falder tilbage i vanen efter kort tid. Og når man først har oplevet et sådan et nederlag, prøver man ikke at droppe sprutten igen lige foreløbig.

Hvor kan jeg gå i alkohol behandling?

Hvis du vil være helt sikker på at din afvænning har en effekt, bør du opsøge et professionelt misbrugscenter. Her vil du kunne få den rette hjælp til at opnå varig ædruelighed, og den støtte der skal til for at komme videre med en tilværelse uden afhængighed og misbrug. Du kan for eksempel med stor fordel tage kontakt til Behandlingscenter Stien og forhøre dig om dine muligheder for at blive indlagt til alkohol behandling.

Klik ind og læs mere om alkohol afvænning på behandlingscenter-stien.dk.