Du skal selvfølgelig ikke lave en efterlysning på DBA Biler efter andet end biler, og der menes alt fra, at du skal have udvidet din teske-samling (det kan du gøre på en anden afdeling af DBA), eller du skal lave en efterlysning af en bortkommen person – den slags henvendelse retter man til politiet.

Vi mener i den henstilling, at du for eksempel leder efter en bil eller noget til en bil, som du længe har ventet på, at der skulle poppe en annonce op fra efter en sælger, men som enten ikke er sket endnu, eller du ikke kan finde. 

Måske har du travlt med, at du partout skal bruge en bestemt bil til en dato, eller du mangler en veteranbil eller en reservedel til din veteranbil, som du endnu ikke har haft held med at finde, og det generer dig, at du ikke kan fuldende din samling.

Det kan jo sagtens tænkes, at det givne allerede findes på DBA biler, men dine søgeevner er ikke de bedste, eller også har sælgeren ikke lavet en god nok annonce, så den dukker op, når du søger efter det specifikke, enten fordi beskrivelsen er får dårlig, manglende kendskab til det, der sælges, eller vedkommende ikke ved, hvordan man laver sådan en annonce godt nok.

De fleste forestiller sig jo nok DBA Biler som et sted som så mange andre salgs-hjemmesider, hvor man gør sig i at sætte annoncer op, der enten drejer sig om salg eller køb, men det er heller ikke unormalt, at man kan lave en efterlysning efter noget, man mangler.

Det er jo ikke meget anderledes, end at man laver et opslag på de sociale medier, i et forum, skriver rundt til familie og venner med videre og eftersøger dette.

Man kan sige, der ikke er så meget at tabe; man øger tværtimod chancen for at have heldet med sig.