Brugt elbil leasing

Leasing af en brugt elbil

Leasing af en brugt elbil

advertorial

Elbiler er oppe i tiden og både producenter, forbrugere og politikere har øje for elbilen som fremtidens personvogn. En billig måde til at få sådan en er gennem brugt elbil leasing

Der findes efterhånden mange spændende, ydedygtige, flotte og funktionelle elbiler på markedet for privatbilisten. Siden Tesla sparkede døren op med en fuldblods sportsvogn på strøm har vi fået et helt andet billede af, hvad elbiler kan være end vi havde for et par årtier siden. Og samtidig er klimabevidstheden blevet langt større. Vi kan simpelthen ikke tillade os at lade som ingen ting og fortsætte udledningen af drivhusgasser fra private biler og transportsektoren i samme grad som tidligere.

Der er dog stadig visse begrænsninger på elbilernes ydelse sammenlignet med de traditionelle klimasyndende biler. Det handler først og fremmest om rækkevidden, for et batteri holder generelt bare ikke til at køre en lige så lang tur som en tankfuld benzin gør. Og mens infrastrukturen til private benzinbiler i form af servicestationer, hvor du kan fylde tanken, er vidt udbygget er hele infrastrukturen til elbilerne i form af ladestandere først ved at blive opbygget nu.

Brugt elbil leasing

Brug privatleasing som en måde at afprøve elbilen på

Netop fordi elbilen på visse områder adskiller sig fra de traditionelle “sorte” biler kan det være en god idé at lease en elbil og på den måde afprøve den – du er kun bundet i et år de fleste steder og måske et halvt år for billige modeller, mens det i følge FDM skulle kunne betale sig at lease frem for at købe, hvis du ikke har tænkt dig at beholde bilen i mere end fire til seks år.

Og leaser du en brugt bil frem for en helt fabriksny kan du få ekstra meget bil for pengene – præcis lige som når man køber bilen. Og hvis det mest handler om at afprøve en elbil er det en billig måde at gøre det på.