Selv om du kan spare mange penge på at købe en brugt bil frem for en spritny en af slagsen, bør du ikke gå på kompromis med bilens kvalitet.

Det kan godt betale sig at være ekstra kritisk når man står for at skulle købe en brugt bil. Selv om prisen på en brugt bil kan virke ganske tillokkende er det en god idé at se sig rigtig godt for.

Du kan hurtigt risikere at ende med en gammel rustbunke, forklædt med et smukt lakeret karosseri. Her er der tale om det der populært kaldes et sminket lig. Og her risikerer du altså at din nye brugte bil falder fra hinanden inden for få måneder efter købet.

Derfor bør du udelukkende købe din nye brugte bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Her er du nemlig sikker på at bilen holder en høj standard. En brugtvogns forhandler vil ikke risikere sit gode navn og renomme ved at sælge dig katten i sækken.

Du vil nok opleve at prisen på en brugt bil solgt gennem en autoriseret brugtvogns forhandler er noget højere end hvis du køber bilen gennem en privat sælger. Men investeringen vil hurtigt vise sig at være det hele værd.

Når du køber en brugt bil på tre til fem år slipper du stadig med at skulle betale en brøkdel af bilens nypris. Samtidig får du en bil som har masser af kilometer tilbage i tælleren selv om den måske har et par år på bagsmækken. Og i visse tilfælde vil garantien på bilen faktisk stadig gælde.

Find din nye brugte bil online

Du behøver ikke at skulle besøge hver enkelt brugtvogns forhandler i dit lokal område for at finde den rette bil. Klik ind på biltorvet.dk og tjek det store udvalg af brugte biler i fin og køreklar stand, til salg hos brugtvogns forhandlere over hele landet.