Har du børn i den skolesøgende alder, og er du således på udkig efter den rette skole? Så bør du overveje at vælge en privatskole i dit lokal område.

Hvad er ideen med at vælge en privatskole?

Måske synes du det virker overflødigt at vælge en skole man skal betale penge for når nu der findes almindelige kommuneskoler rundt omkring i området som oven i købet er gratis.

Der findes da også mange udmærkede folkeskoler. Men hvis dit barn ikke trives i den lokale kommuneskole, og der er langt til den næste af slagsen, kan der være en vis fordel i at vælge en privatskole tæt på bopælen.

De fleste børn sætter pris på at have skolekammeraterne inden for rækkevidde når det for eksempel handler om lege aftaler og andre former for socialt samværd. Og du vil med en lokal privatskole have mulighed for at vælge en skole tæt på så barnet får størst mulig glæde af sin skolegang.

Øget trivsel i privatskolen

Dertil kommer at de fleste privatskoler holder et højere niveau end de tilsvarende folkeskoler. Grunden til dette er i reglen lavere klassekvotienter og mere fornuftige normeringer samt det faktum at privatskoler har en tendens til at kunne tiltrække stærkere lærerkræfter. En privatskole har nemlig langt bedre muligheder for screening af kandidater forud for ansættelse end en kommuneskole har. På den måde kan en privatskole sammensætte et solidt lærerkollegium som kan danne basis for det stærkeste samarbejde.

Samtidig er forældre engagementet generelt højere på en privatskole, og elevernes faglige og sociale trivsel understøttes i høj grad af samarbejdet mellem forældre, lærere og skolebestyrelse.

Hvor finder jeg en god privatskole i Rødovre?

Er du bosiddende i København eller omegn er Johannesskolen et oplagt valg hvis du søger en veldrevet privatskole til dit barn – læs mere på hjemmesiden Johannesskolen.dk

Join the Conversation

2 Comments

 1. My spouse and I stumbled over here from a different page
  and thought I
  might as well check things out.
  I like what I see so i am just following
  you. Look forward to looking over your web page repeatedly.

 2. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over and above to where I sat. “Personage’s Bao.” He stated it exuberantly, as if say of his exploits were shared aside settlers about multifarious a ‚lan in Aeternum.

  He waved to a unimpassioned tun apart from us, and I returned his token with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the court first continuing.

  “As a betting fellow, I’d be assenting to wager a adequate bit of coin you’re in Ebonscale Reach for the purpose more than the swig and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my hip to the capitulate slung across my back.

  https://images.google.ca/url?source=imgres&ct=img&q=https://renewworld.ru/budet-li-russkiy-yazyk-v-new-world/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *